Tuesday, January 12, 2010

Anglia, Anglia

Fiecare dintre noi isi doreste sa stie care este cea mai buna dieta. Dar, pana sa afle, multi dintre noi devin proprii lor cobai, lucru neacceptat de expertii in nutritie.

Dar, nu mai este cazul sa apelati la asa ceva in incercarea de a afla raspunsul. Un studiu publicat in Jurnalul Noii Anglii de Medicina compara trei diete célèbre(dieta medieteraneeana, dieta saraca in calorii si dieta saraca in carbohidrati) in incercarea de a afla care este cea mai eficienta dintre ele.

De aici.

10 comments:

did said...

SQL ERROR [ mysqli ]

Too many connections [1040]

of, mor.

Marie Jeanne said...

Care e deci problema?

runbaby said...

Jurnalul Noii Anglii de Medicina? Come on :). New England Journal of Medicine fie nu se traduce, fie se gaseste o formula care sa sune a romana, nu a romana SF (si asta include si topica).

PhenoBarbieDoll said...

dragul meu jurnal,

azi am gasit cea mai tare dieta!

cu drag, noua anglie

Alexandru said...

http://ziuaveche.ro/societate/numai-pentru-femei/1563-ce-mananci-cand-nu-te-vede-nimeni

Maria Magdalena said...

Anglia, Anglia si eu am gasit o noua dieta foarte buna.

Georgiana Mirela said...

Si eu am gasit o super dieta, este foarte buna, dar trebuie neaparat sa te tii de ea si sa respecti regulile de acolo.

eroticmasaj said...

Uite aici o dieta:
Masaj Erotic Exotique

Lucian said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Ady said...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com