Thursday, March 12, 2009

Cartea feței

Facebook says: Tausance are starea într-o relaţie şi e complicat. Suprarealist, dar adevarat.

5 comments:

runbaby said...

matinal si incisiv :)

Unknown said...

Scuze ca scriu aici despre un subiect care nu are legatura cu blogul. Runbabyyyy, te rog da-mi o invitatie pentru a putea citi omuletii in continuare. E funny si smart si foarte bine ca l-ai facut privat dar vreau si eu sa fac parte din "za ones" :D

Unknown said...

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB cratima 2009 punct RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Poti avea evenimentul tau propriu in cadrul ZBB sau propria ta prezentare a ceva. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii.
Multumim.

runbaby said...

@corina
l-am redeschis, dar cred ca stii asta deja :).

@rayo
really bad idea, dude. o sa ai trafic crescut pe pagina facand asta, dar niciun blogger (adica aia pe care incerci sa-i urnesti si convingi) n-o sa te respecte pentru asta. Nu unul ok, in orice caz.

SunShine said...

LOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!